sábado, 30 de marzo de 2019

ESPAI TEMPS NATURA - LES NITS DE l'IGNASI TERRAZA


ESPAI TEMPS NATURA
Pilar Aldana-Méndez
Escultures


Pilar Aldana-Méndez és convidada especial a la inauguració del nou cicle de Jazz LES NITS DE L’IGNASI TERRAZA amb la mostra d’escultures ESPAI TEMPS NATURA.
El ritme i les formes de les composicions escultòriques acompanyen les notes del Jazz,  les obres neixen de idees que es desenvolupen en el temps deixant rastres subtils.
Us convidem a visitar la mostra d’escultura a la sala Music Art Barcelona, carrer Bordeus, 9 Barcelona a partir del 9 d’abril 2019.  Cita prèvia. Contacte Pilar Aldana-Méndez 654608508     paldana9@gmail.com

LES NITS DE L’IGNASI TERRAZA
Concert Ignasi Terraza i Andrea Motis
Dimarts 9 d’Abril de 2019
Sala Music Art Barcelona
Reserves  tel  609 31 49 22
www.musicartbarcelona.com

Pilar Aldana-Méndez es invitada especial a la inauguración del nuevo ciclo de Jazz LAS NOCHES DE IGNASI TERRAZA con la muestra de escultures ESPACIO TIEMPO NATURALEZA.
El ritmo y las formas de las composiciones escultóricas acompañan las notas del Jazz,  las obras nacen de ideas que se desarrollan en el tiempo dejando rastros sutiles.
Os invitamos a visitar la muestra de escultura en la sala Music Art Barcelona, calle Bordeus, 9 Barcelona a partir del 9 de abril 2019.  Cita previa. Contacto Pilar Aldana-Méndez 654608508     paldana9@gmail.com

No hay comentarios: